Nieuws Gelasta

Bedrijfsuitje Gelasta
27 Sep / 2016

Bedrijfsuitje Gelasta

Categorie: Nieuws Gelasta Reacties: 3

Afgelopen vrijdag hebben we een zeer geslaagd personeelsuitje gehad bij Hiawatha Actief in Dalfsen. Deze dag hebben wij het welbekende spel ''Wie is de Mol'' gespeeld. Hierna heeft een privé kok een heerlijk buffet voor ons gemaakt. Een zeer geslaagde dag waarvan wij u de foto's niet willen onthouden.

Bezoek ons op de Vakdagen
04 Oct / 2016

Bezoek ons op de Vakdagen

Categorie: Nieuws Gelasta Reacties: 0

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter in de Evenementenhal in Gorinchem. Zoals u van Gelasta gewend bent komen wij elk jaar met vernieuwingen, zo ook deze editie. Wij hebben onze collectie vernieuwd met zes nieuwe tapijtkwaliteiten. Waaronder velours, frisé, bouclé en een gesneden pool kwaliteit. De adviesverkoopprijzen van deze kwaliteiten variëren van €79,95 t/m €195,- per 400 cm breed.

Denim Drift: kleur van het jaar 2017!
06 Jan / 2017

Denim Drift: kleur van het jaar 2017!

Categorie: Nieuws Gelasta Reacties: 0

Wanneer u om u heen kijkt in de interieurwinkels en de huidige woontrends bekijkt, kunt u er niet meer om heen. Denim Drift is dé kleur! Vandaar dat deze prachtige grijs, blauwe kleur is uitgeroepen tot kleur van het jaar 2017! Interieurontwerpers combineren deze kleur graag met een mooie eikenhouten laminaat of pvc vloer. Wij hebben voor u mooie eikenhouten laminaat en pvc vloeren uitgezocht en deze speciaal voor u geselecteerd.

Gelasta in vakblad Mobilia
29 Jan / 2016

Gelasta in vakblad Mobilia

Categorie: Nieuws Gelasta Reacties: 35

Gelasta bestond 15 november 2015 maar liefst 40 jaar. In vakblad Mobilia eigenaar Henk-Jan Last aan het woordt over de verjonging en vernieuwing van het bedrijf.

 

Producten 1 t/m 6 van 14 (3 pagina's)