Nieuws Gelasta

Denim Drift: kleur van het jaar 2017!
06 Jan / 2017

Denim Drift: kleur van het jaar 2017!

Categorie: Nieuws Gelasta Reacties: 0

Wanneer u om u heen kijkt in de interieurwinkels en de huidige woontrends bekijkt, kunt u er niet meer om heen. Denim Drift is dé kleur! Vandaar dat deze prachtige grijs, blauwe kleur is uitgeroepen tot kleur van het jaar 2017! Interieurontwerpers combineren deze kleur graag met een mooie eikenhouten laminaat of pvc vloer. Wij hebben voor u mooie eikenhouten laminaat en pvc vloeren uitgezocht en deze speciaal voor u geselecteerd.

Gelasta lanceert Rigid Core XL
16 Mar / 2017

Gelasta lanceert Rigid Core XL

Categorie: Nieuws Gelasta Reacties: 0

Met trots presenteren wij ons nieuwe product Rigid Core XL! De afgelopen maanden werkten we hard aan de introductie van deze nieuwe generatie click vloeren. De positieve reacties die we kregen tijdens een 'sneak preview' op de vakbeurs in Gorinchem sterken ons in die gedachte en dit heeft ertoe geleid dat wij veel verwachten van deze innovatie.

Samen met de producent hebben wij veel tijd en energie gestoken in de introductie van Rigid Core XL. Kwaliteit stond daarbij voorop. Rigid Core XL combineert het gebruiksgemak en de mogelijkheden van een pvc-vloer met het eenvoudige legproces van click vloeren. Zonder dat we houtelementen gebruiken heeft het een zeer natuurlijke uitstraling, waarbij zelfs houtnerven zijn aangebracht.

Tegelijkertijd is het product sterker en stabieler dan het huidige aanbod click vloeren. Rigid Core XL is luchtvrij, de kern bevat geen weekmakers en heeft een hoger gehalte aan limestone. Dat levert een ijzersterke vloer op. Het legproces is bovendien heel eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag. Rigid Core XL combineert namelijk vloer en kurken ondervloer. Dat zorgt voor een geluiddempend effect. Een vloer uitgebreid egaliseren is voor Rigid Core XL niet nodig. Een bewerkbare vloer is al voldoende.

Nieuw: Laminaat Mega Aquastop!
18 Nov / 2016

Nieuw: Laminaat Mega Aquastop!

Categorie: Nieuws Gelasta Reacties: 0

De laminaatcollectie van Gelasta is weer uitgebreid! Een Mega Aquastop van het Zwitserse merk Kronoswiss is met twee tegeldecoren een mooie uitbreiding in ons laminaat assortiment. Deze Mega Aquastop is een 8 mm laminaat met een 5-zijdige vgroef. De planken zijn met 39,8 cm extra breed uitgevoerd.

Sponsoring schaatsploeg
11 Nov / 2016

Sponsoring schaatsploeg

Categorie: Nieuws Gelasta Reacties: 0

Of de sponsoring van een schaatsploeg de opmaat is tot een comeback van Erna Last Kijk in de Vegte, wilde presentator Gert Jan van den Berg in het Genemuiden Actueel Sportcafé weten van Henk Jan Last. Met zijn bedrijf Gelasta sponsort hij dit seizoen een schaatsploeg en dus ligt de link met zijn echtgenote voor de hand. “We hebben in ieder geval samen een comeback op de ijsvloer gemaakt”, lachte Last.

Producten 1 t/m 6 van 7 (2 pagina's)