Nieuwe producten

Introductie entree kwaliteiten
28 Nov / 2016

Introductie entree kwaliteiten

Categorie: Nieuwe producten Reacties: 0

Het is volop najaar in Nederland en dat betekent dat de bladeren weer van de bomen vallen. De straten worden wat vuiler en dat neemt u onder uw schoenen mee naar binnen. Gelasta heeft daarvoor een brede collectie entreematten. Verschillende kwaliteiten droog- en schoonloopmatten zorgen ervoor dat uw woning of kantoor schoon blijft.

Introductie nieuwe tapijttegels
11 Nov / 2016

Introductie nieuwe tapijttegels

Categorie: Nieuwe producten Reacties: 0

Naast de ontwikkelingen in de productgroepen tapijt, laminaat en pvc innoveert Gelasta ook haar collectie voor de projectmarkt! Deze wordt uitgebreid met drie kwaliteiten tapijttegels. De kwaliteiten Robuust, Solid en Traffic. De Robuust en Solid zijn beide beschikbaar in vijf kleuren. De Traffic is alleen in antraciet verkrijgbaar, maar op aanvraag in meerdere kleuren leverbaar.  Alle drie kwaliteiten tapijttegels zijn 50 x 50 cm.

De Robuust is een oersterke en duurzame bouclé tegel gemaakt van 100% Polyamide Solution Dyed garens. Deze tegel is geschikt voor projectgebruik maar ook voor woonkamers, woonkeukens, kinder- en hobbykamers.

Introductie twee vinyl kwaliteiten
13 Jul / 2017

Introductie twee vinyl kwaliteiten

Categorie: Nieuwe producten Reacties: 0

Gelasta introduceert met de Scala en Greengrip twee nieuwe vinyl kwaliteiten. Deze kwaliteiten ziet Gelasta als een goede aanvulling op de huidige vinyl collectie. Graag willen wij u deze twee prachtige kwaliteiten toelichten.

De Scala is een vinyl wat geschikt is voor uw woon-, slaap-, badkamer of uw keuken. Dit vinyl heeft voornamelijke lichte dessins zoals zand en aardekleuren die gebruikt kunnen worden in een landelijk interieur. Ook heeft de Scala twee beton look dessins die perfect passen in een industrieel design. De Scala is uitgevoerd met een textielbacking wat dit vinyl extra comfort en meer geluidsdemping geeft. Verder heeft de Scala een natuurgetrouwe uitstraling, is makkelijk in onderhoud en is antislip wat ideaal is voor in uw badkamer.

Voor alle dessins klik hier.

Nieuw: betonlook tapijt Enjoy
27 Mar / 2017

Nieuw: betonlook tapijt Enjoy

Categorie: Nieuwe producten Reacties: 2

De Enjoy is een nieuw tapijt uitgevoerd in een betonlook. Dit tapijt heeft de uitstraling van een betonnen gietvloer, maar de warme en zachte uitstraling van tapijt! De Enjoy is gemaakt van 100% Polyamide Imprel garens wat de Enjoy tot een prachtige kwaliteit maakt. Dit tapijt is geschikt voor uw woonkamer, woonkeuken, kinder- en hobbykamer en zelfs voor uw trap.  

Nieuw: duurzaam en sterk tapijt
20 Apr / 2017

Nieuw: duurzaam en sterk tapijt

Categorie: Nieuwe producten Reacties: 0

Gelasta introduceert een duurzaam en sterk tapijt genaamd Vancouver. Dit tapijt is gemaakt van hoge kwaliteit garens en is geschikt voor project gebruik, maar kan ook gebruikt worden in de werk, slaap of woonkamer.

Producten 1 t/m 6 van 49 (9 pagina's)