Children

Nieuwe producten (29)

Nieuw: Tapijtkwaliteit Malibu!

+ Geschikt voor normaal woongebruik
+ Hippe, speelse en gangbare kleuren
+ Scherpe adviesverkoopprijs van €59,95 per 400 cm breed

De Malibu is een mooi, elegant tapijt met een lage pool. Dit tapijt is geschikt voor normaal woongebruik. Door de vele kleuren past deze kwaliteit in ieder interieur!

Benieuwd naar alle kleuren en technische gegevens? Klik hier

23 Mar / 2016

40 jarig jubileum Gelasta

Categorie: Reacties: 4

Afgelopen vrijdag en zaterdag heeft Gelasta haar 40 jarig jubileum gevierd en hebben wij afscheid genomen van Jan Last als collega!

Bedrijfsuitje Gelasta
27 Sep / 2016

Bedrijfsuitje Gelasta

Categorie: Reacties: 3

Afgelopen vrijdag hebben we een zeer geslaagd personeelsuitje gehad bij Hiawatha Actief in Dalfsen. Deze dag hebben wij het welbekende spel ''Wie is de Mol'' gespeeld. Hierna heeft een privé kok een heerlijk buffet voor ons gemaakt. Een zeer geslaagde dag waarvan wij u de foto's niet willen onthouden.

Bezoek ons op de Vakdagen
04 Oct / 2016

Bezoek ons op de Vakdagen

Categorie: Reacties: 0

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter in de Evenementenhal in Gorinchem. Zoals u van Gelasta gewend bent komen wij elk jaar met vernieuwingen, zo ook deze editie. Wij hebben onze collectie vernieuwd met zes nieuwe tapijtkwaliteiten. Waaronder velours, frisé, bouclé en een gesneden pool kwaliteit. De adviesverkoopprijzen van deze kwaliteiten variëren van €79,95 t/m €195,- per 400 cm breed.

Gelasta in vakblad Mobilia
29 Jan / 2016

Gelasta in vakblad Mobilia

Categorie: Reacties: 35

Gelasta bestond 15 november 2015 maar liefst 40 jaar. In vakblad Mobilia eigenaar Henk-Jan Last aan het woordt over de verjonging en vernieuwing van het bedrijf.

 

Introductie WhatsApp
11 May / 2017

Introductie WhatsApp

Categorie: Reacties: 0

Vanaf vandaag zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp! Deze functie is een toevoeging op onze bestaande communicatiekanalen waarmee wij hopen onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

20 Jun / 2016

Nieuw Laminaat Trendline

Categorie: Reacties: 0

Gelasta introduceert een nieuwe laminaat collectie in twee verschillende uitvoeringen. De Trendline met een afmeting van 128,5 x 18,6 cm en de XXL uitvoering met een afmeting van 203,30 x 24,00 cm per plank.

Producten 1 t/m 6 van 28 (5 pagina's)