Laatste nieuws

Uitbreiding van ons pand
18 Sep / 2017

Uitbreiding van ons pand

Categorie: Nieuws Gelasta Reacties: 0

Eeste paal geslagen door Jan Last (oprichter van Gelasta), Rick en Thijs-Jan Last (zonen directeur/eigenaar Henk-Jan Last)

GENEMUIDEN - Maandag 18 september 2017 is de eerste paal voor de uitbreiding van ons bedrijfspand geslagen. Het bestaande pand wordt met meer dan 1.000 vierkante meter uitgebreid. Dat geeft ons de ruimte om de magazijnruimte te vergroten, twee laaddocks aan te brengen en geeft plaats aan een nieuwe showroom van 250 vierkante meter. De bestaande showroom wordt omgebouwd tot kantoorruimte.

Vernieuwing Nature
06 Sep / 2017

Vernieuwing Nature

Categorie: Reacties: 0

Wij hebben onze tapijt kwaliteit Nature vernieuwd. De Nature is vanaf nu leverbaar in 21 verschillende uitstraling en kleuren. Nature, de naam zegt het eigenlijk al is een vloerbedekking gebaseerd op de Nature Look. De Nature is geschikt voor zeer intensief gebruik zoals werkkamers in de privé-sfeer, maar ook voor normaal woongebruik. Deze vloerbedekking is daarom ideaal te gebruiken in een landelijke woon- of slaapkamer.

Introductie twee vinyl kwaliteiten
13 Jul / 2017

Introductie twee vinyl kwaliteiten

Categorie: Nieuwe producten Reacties: 0

Gelasta introduceert met de Scala en Greengrip twee nieuwe vinyl kwaliteiten. Deze kwaliteiten ziet Gelasta als een goede aanvulling op de huidige vinyl collectie. Graag willen wij u deze twee prachtige kwaliteiten toelichten.

De Scala is een vinyl wat geschikt is voor uw woon-, slaap-, badkamer of uw keuken. Dit vinyl heeft voornamelijke lichte dessins zoals zand en aardekleuren die gebruikt kunnen worden in een landelijk interieur. Ook heeft de Scala twee beton look dessins die perfect passen in een industrieel design. De Scala is uitgevoerd met een textielbacking wat dit vinyl extra comfort en meer geluidsdemping geeft. Verder heeft de Scala een natuurgetrouwe uitstraling, is makkelijk in onderhoud en is antislip wat ideaal is voor in uw badkamer.

Voor alle dessins klik hier.

Vernieuwing Atlanta
28 Jun / 2017

Vernieuwing Atlanta

Categorie: Nieuwe producten Reacties: 0

Wij hebben onze tapijt kwaliteit Atlanta vernieuwd. De Atlanta hebben we uitgebreid met zeven nieuwe kleuren en zien wij als een goede aanvulling op deze kwaliteit.

Nieuwe decoren Kingsize laminaat
15 Jun / 2017

Nieuwe decoren Kingsize laminaat

Categorie: Nieuwe producten Reacties: 0

Binnen onze laminaatcollectie kunnen wij vier mooie planken van de Duitse leverancier Egger toevoegen! Deze vier planken vallen onder de productlijn Kingsize, extra grote planken! De afmetingen zijn 129,1 x 32,7 cm. De planken hebben elk een dikte van 8mm en vallen onder gebruikersklasse 32, geschikt voor zwaar woongebruik.

Vernieuwd: Naaldvilt
01 Jun / 2017

Vernieuwd: Naaldvilt

Categorie: Nieuwe producten Reacties: 0

Wij hebben onze Naaldvilt collectie vernieuwd. Verschillende kwaliteiten zijn toegevoegd, om een completere en veelzijdigere collectie te kunnen aanbieden. Naaldvilt tapijten en tapijttegels hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn ontzettend sterk! Onze robuuste kwaliteiten zijn bestand tegen intensief gebruik waardoor werkkamers, hobbykamers, garages, projecten, trappen of zolders uitstekende ruimtes zijn om met naaldvilt te stofferen.

Producten 1 t/m 6 van 67 (12 pagina's)